×
 

Kerst actie 2019 - inschrijvingen gesloten-

Ook dit jaar willen wij weer een leuke kerst actie gaan houden ! Na het succes van vorig jaar willen we dit jaar wederom weer leuke en bruikbare kerst pakketen samen stellen . Hier voor zijn we hart op zoek naar sponsors Inschrijven is mogenlijk tot 14 december
Kerst actie 2019   - inschrijvingen gesloten-

‘Hart voor elkaar geldrop-mierlo’ zet zich in voor mensen, binnen onze gemeente, die op financieel gebied tussen wal en schip vallen.

Dit zijn vaak jong gezinnen waarvan er een of meer kinderen zijn met een beperking of mensen die, omdat ze werken, juist geen recht hebben op aanvullingen of toeslagen vanuit de gemeente en daardoor dus maandelijks onder het social minimum moeten leven.

We zijn nu, voor de feestdagen druk bezig geweest met Sinterklaas, het inzamelen van speelgoed en het maken van pakketten voor pakjesavond. Sinterklaas, vinden wij, is namelijk een feest voor ieder kind!

Na de sinterklaaspriode gaan we over naar de kerst, hiervoor zijn we druk bezig met het inzamelen van nuttige (houdbare) produkten voor de kerstpakketten en daarbij kunnen we uw hulp heel goed gebruiken!

Wat willen we graag inzamelen?

· Chocolademelk/ yoghurtdrink/ houdbare melk

· Broodbeleg zoals; Pindakaas, hagelslag, jam, honing

· Potjes of blikjes groenten/ fruit

· Blikjes knakworst/ gehaktballetjes

· Suiker/ poedersuiker

· Koffie/ thee

· Bakmixen/ oliebollenmix

· Kerstchocolade/ snoep/ koekjes

· Blikjes/flesjes drinken

· Pasta

· Rijst

· Pastasaus

· Nootjes/ zoutjes

Daarnaast zijn we ook heel blij met Waxinelichtjes/ kaarsen (en -houders), kerstdecoratie en verzorgingsprodukten om de pakketten mee aan te vullen.

Alvast heel erg bedankt namens al onze vrijwilligers en de ontvangers van de kerstpakketten. Zit u zelf lastig met de feestdagen en komt u graag in aanmerking voor een kerstpakket (of wil u iemand anders binnen onze gemeente graag hiermee verrassen)? Kijk dan op onze website voor een aanmeldformulier: www.hartvoorelkaargeldrop-mierlo.nl

Of bezoek onze facebookpagina: hartvoorelkaargeldrop

U mag ons natuurlijk ook altijd een email sturen; hartvoorelkaargeldrop@outlook.com

 

 *wij behouden het recht om mensen te weigeren zonder reden of als we te veel aanmeldingen ontvangen 

Images

8 Email

Related