Vacatures

ZV Thalassa Geldrop zoekt (assistent)trainers Opleidingen

 

De vereniging:

Thalassa is in 1955 opgericht en biedt al bijna 60 jaar zwemplezier in gemeente Geldrop-Mierlo en omstreken.

Zwemplezier en de sociale aspecten daarvan staan bij de vereniging hoog in het vaandel. Er worden diverse zwemsporten uitgeoefend binnen de vereniging, waaronder opleidingen, waterpolo, wedstrijdzwemmen, synchroonzwemmen, masterzwemmen, trimzwemmen en zwemmend redden.

Naast de diverse zwemsporten worden er diverse activiteiten georganiseerd waarbij sportiviteit, spel, gezelligheid en verbondenheid centraal staan.

Alle zwemtakken en activiteiten worden draaiende gehouden door enthousiaste en gepassioneerde vrijwilligers.

 

Wij zoeken:

Een enthousiaste trainer, met hart voor de vereniging, die is opgeleid om zwemonderwijs te kunnen geven aan onze Opleidingsgroep of bereid is om een opleiding in die richting tegaan volgen.

Je zet je in om onze zwemmers zwemvaardigheden aan te leren en te enthousiasmeren voor de zwemsport. Je bent in staat om een groep aan te sturen maar ook in te spelen op individuele behoeften van jongeren, zodat iedereen de aansturing krijgt die hij/zij nodig heeft.

Naast de specifieke begeleiding ben je aanspreekpunt voor ouder(s) en verzorger(s).

Je bent verantwoordelijk en hebt oog voor de veiligheid van onze zwemmers.

Je vindt het leuk om de afdeling Opleidingen binnen onze vereniging, naar een hoger niveau te tillen.

Trainingen vinden plaats op maandagavond van 18.00 – 19.00 uur.

 

Wij bieden:

Een functie in een sfeervolle vereniging waarbij je kunt samenwerken met enthousiaste vrijwilligers en gemotiveerde zwemmers. Er is een vergoeding mogelijk voor de uren die je aan het bad staat.

 

Locatie:

De trainingen vinden plaats in Zwembad De Smelen, Zwembadweg 13 te Geldrop.

 

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorzitter dhr. M. Moolenaar via voorzitter@zvthalassa.nl of kijk op onze website www.zvthalassa.nl